Rabu, 29 Jun 2011

LOVE STORY: KISAH DULU-DULU

Assalamualaikum (^_~)
Tetibe hati ni rasa nak update entry baru.. Entry kali ni nk story pasal kisah cinta saya mase dulu-dulu.. Just nk share entry ni ngan semua.. Mesti ade yg terasa nk menangis bila bace entry ni.. memandai je wat andaian sendiri..Hee~ :D

Kata Wan saya:: Pilihlah orang yang mencintai kita kerana orang yang mencintai kita akan sanggup berkorban apa sahaja untuk kita.
Lelaki ini :: Anuar Zain ::
Lelaki ini yang selalu mencintamu
Selalu, tanpa ragu
Lelaki ini yang selalu memuja
Hanya dirimu
Yang bertakhta dalam sanubariku
Sanubari ku
Aku yang mencintakan mu
Hanya dirimu…

Karena cintaku, tak berbatas waktu
Karena cintaku, tak mengenal jenuh hatimu
Hatimu…


Pernahkah anda jatuh cinta?
 Pernahkah anda menjadi cinta pertama kepada seseorang? 
Aku sering jatuh cinta tapi pertama kali aku merasa menjadi cinta pertama kepada seseorang ketika aku di Tingkatan 4. 
Dia tujukan lagu ini khas untuk aku (Lagu Anuar Zain tu la), hehe.. malu sudah (^_~).
 Malangnya hubungan ini terputus ditengah jalan, mungkin aku ditakdirkan untuk menyayangi dia sebagai sahabat sahaja. 
Kadang-kadang kita lebih baik berterus-terang daripada terus memberi harapan. Tapi aku ada berterus-terang ke? mungkin aku terlupa pada prinsip sendiri masa tu… 
Sebab kadang-kadang terasa indah dunia ini bila kita tau kita dicintai. Lebih-lebih lagi bila si dia yang menyintai itu agak comel juga  dan bila dia sanggup menerima kekurangan kita… hehe :)
Tamat je SPM, tamat jugalah love story kami mse tu.. yeke? lame jgk la nk lpekan si dia sebenarnya! hehe.. Kantoi sudah (^_~)
" past is a good place to visit but certainly not a good place to stay"



*p/s utk semua: Jangan menjadi seperti saya, sering mengalah sebelum berjuang.. Hanya sebab merasa diri ini serba kekurangan berbanding dengan orang lain. Bila keyakinan diri goyah maka kegagalan akan menjadi teman kita yang paling setia. Ayuh berjuanglah dan menangilah cinta mu. (^_~)

5 ulasan:

  1. chehhhh !! untong arh .. mesti kaw ade rase syg lg kt die kan ? hehhe

    BalasPadam
  2. far.. aku mmg syg kau... haha :D

    BalasPadam
  3. perh..romantik..kuang3...nsib la aku tak pernah bercinta..=)

    BalasPadam
  4. 2 dulu la.. hanya tinggal kenangan.. keh3 :)

    BalasPadam
  5. eh, kejap2.. kamu xpernah bercinta? haish... jgn nk tipu sgt la kn.. yg dulu aku temankan kamu n si dia dating tu ape? POYOss :p

    BalasPadam